Kuvia kesän 2013 näytelmästä "Rölli ja metsänhenki"

Kesän 2013 näytelmä Rölli ja metsänhenki oli perusjuoneltaan seuraava: Rölli, rölleistä kiltein ja menninkäinen Milli tapaavat toisensa ja ystävyys on valmis syttymään erilaisten metsänolioiden kesken, mutta muut röllit ovat eri mieltä asiasta. Eihän röllien ja menninkäisten sovi olla missään tekemisissä keskenään? Ystävyys on estettävä kaikin keinoin ja siitä Iso-Rölli kumppaneineen pitää huolen. Sotakin on vähällä syttyä. Monenlaista tapahtumaa ja jännitystä riittää ennen kuin röllit ja menninkäiset oppivat elämään sovussa toistensa kanssa.

Näytelmän käsikirjoituksen oli laatinut Allu Tuppurainen ja sen ohjasi Tuula Heikura. Rölli ja metsänhenki esitettiin kaikkiaan yksitoista kertaa ja katsojia oli yhteensä noin 2.000.

Kesäteatteri lupasi teatteria kaikille vauvasta vaariin ja tämä toteutui, kun eri sukupolvia edustava katsojajoukko seurasi röllien ja menninkäisten kanssakäymistä Höljäkkä Areenalla, joka kesällä 2013 oli toista kertaa Höljäkän kesänäytelmän esityspaikkana. Kesän esityksen kruunasivat ammattitason äänitehosteet ja puvustus.


Kuva Peter Laursen


Kuva Peter Laursen


Kuva Peter Laursen